Din Markedssjef

Trenger din bedrift en markedssjef?

En markedssjef som kan alt fra markedsstrategi, til tekst og design. En som er oppdatert på Google og som vet alt om markedskanaler, mål og konverteringer. Egentlig en hel markedsavdeling.

Hvorfor leie en markedssjef?

Det er få bedrifter som trenger en markedssjef i 100% stilling. Markedssjefen trenger som regel hjelp av designer, webutviklere og andre fagspesialister for å utføre sitt arbeid. Derfor er det billigere og mere effektivt å leie inn «Din markedssjef» for et fast beløp pr mnd, eller på timer fra Dialecta. Du får én person i Dialecta å forholde deg til, og vi setter på de menneskene som trengs for å løse oppgavene.

Bestill en gratis presentasjon

Vi kommer til deg og presenterer konseptet, og hører på dine behov og ønsker. Fyll ut skjemaet eller kontakt en av oss, så finner vi et passende tidspunkt.

Referanser

Fjøssystemer – 700 millioner omsetning – 150 ansatte
Vi bruker Dialecta som markedssjef. For oss er dette en perfekt løsning, og som sikrer at vi alltid har tilgang på riktig kompetanse og kapasitet. Dialecta har fulgt oss fra 250 millioner i omsetning til dagens 700 millioner i omsetning. Vi er svært fornøyd med å benytte oss av «Din markedssjef» fra Dialecta.

André Stenumgård, daglig leder Fjøssystemer AS

Nr1 Trafikkskole, Lillehammer – 6 millioner i omsetning – 8 ansatte
NR.1 Trafikkskole as tok i bruk sin nye nettside i november 2016. I tillegg bestemte vi oss for å jobbe mere bevisst med nettmarkedsføring. Dette har ført til en kraftig økning i antall elever som har valgt oss som sin trafikkskole. Alt ble gjort i tett samarbeid med Dialecta. Vi er veldig fornøyd med jobben de har gjort for oss. Dialecta fungerer som vår digitale markedssjef.

Bjørn Egil Karlsen, daglig leder Nr1 Trafikkskole Lillehammer