Er du godt rustet for din utendørs markedsføring?

Beachflagg Klassisk small m/kryssfot og vannpose

Fra kr. 1490,–

Beachflagg er robuste, bevegelige «reklameplakater» som tåler vær og vind! Beachflagg egner seg til de fleste formål innendørs og utendørs. Beachflagg Klassisk har meget god kvalitet, er synlig på lang avstand og beveger seg i vinden. På den måten kan du enkelt få god synlighet for svært mange potensielle nye kunder. Finnes i flere størrelser med et stort utvalg av føtter til forskjellige bruksområder.

Banner i PVC, MESH og tekstil m/trykk

Fra kr. 215,– pr m

Uansett om ditt banner skal brukes på messestanden, byggeplassen, idrettsarenaen, i butikken eller på scenen har vi den riktige løsningen for deg! Bannere er ideelle for å synliggjøre ditt budskap, øke merkevaregjenkjennelsen eller bidra til å lansere nye produkter og kampanjer! Med print i høy kvalitet og flotte farger vil dine bannere garantert bli lagt merke til.

Flagg m/trykk

Fra kr. 370,– pr m

Sørg for at din logo eller budskap blir godt synlig med bruk av logoflagg! Flagg med logotrykk eller reklameflagg som vaier i vinden tiltrekker seg oppmerksomhet på lang avstand. Med forsterkning i ryggen tåler våre flagg vær og vind, slik at de får lengre levetid. Våre flagg trykkes med klare og flotte farger som gir gode kontraster eller gjengivelse av din logo eller design. Kroker kommer i tillegg.

Messetelt 3x3m m/trykk på tak

Fra kr. 7995,–

Robuste men samtidig elegante og funksjonelle popup messetelt med reklametrykk! Teltene består av en kraftig aluminiumsramme, telttak med kapper og teltvegger med fullfarge trykk. Teltene kan brukes ute og inne hele året og tåler gjentatt bruk. Velg mellom teltvegger med trykk på en eller begge sider, halvvegg eller med vindu.

Kontak oss angående utendørs markedsføring:

Terje Nilstad

Prosjektleder/Salg

995 60 202
Send e-post

  • Alle
  • Digital markedsføring
  • Film
  • Identitet og budskap
  • Pakningsdesign
  • Profilering
  • Trykksaker
  • Ukategorisert